***NOU*** Venim în sprijinul dumneavoastră cu o soluție exclusiv on-line de completare și semnare a Formularului 230. Puteti accesa link-ul următor ( https://formular230.ro/a-c-s-viitorul2017-pascani) unde vă completați datele și semnați formularul direct de pe telefon/tableta/computer, acesta urmănd a fi trimis pe adresa noastra de e-mail. Este cea mai simplă modalitate pentru contribuabili de a completa daclarația, scutindu-vă de descărcarea și imprimarea declarația și de drumul pentru a ne aduce formularul imprimat și semnat. Accesați link-ul și urmați pașii care vă sunt ceruți pentru completarea declarației. Trimiteți link-ul prietenilor și cunoștințelor care doresc să redirecționeze până la 3,5% din impozițul pe venit către clubul nostru. (Rămân valabile și celelate metode de colectare a Declarației 230 în format tipărit, pentru cine preferă această metodă.)

https://formular230.ro/a-c-s-viitorul2017-pascani.Nu te costă nimic! Banii aceștia dacă nu sunt direcționați de tine sunt preluați automat de către bugetul de stat și sunt investiți în alte proiecte.

Suma reprezentând până la 3,5% din impozitul individual pe venit, datorat statului, poate fi direcționată către o organizație non-guvernamentală ‒ asociație, fundație etc. (conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal), la alegerea ta!      Redirecționarea este gratuita, adică nu duce la nici o cheltuială suplimentară pentru persoana care completează formularul respectiv.

E simplu:

Pasul 1: Descarci formularul de mai jos care este deja completat cu datele noastre. Acest formular se numește Declarația 230 și poate fi completat de persoanele ale căror venituri provin din salarii, pensii sau alte venituri impozabile.

Pasul 2: După ce ai descărcat formularul, trebuie să-l completezi cu datele tale de identificare în prima casetă destinată contribuabilului. Dacă dorești direcționarea a 3,5% din impozitul pe venit pe durata a 2 ani bifează căsuța din cea de-a doua casetă de text, o găsiți deasupra codului fiscal al asociației.

Pasul 3: Semnează documentul și depuneți formularul completat, sau trimite formularul prin poștă ca scrisoare recomandată către unitatea ANAF de care aparții cu domiciliul (https://static.anaf.ro/…/telefoane_judete/Regiuni.htm…), până la data de 25 ma1 2022.

Mai puteți completa formularul si on-line, completând datele dumneavoastră personale la adresa https://redirectioneaza.ro/asociatia-club-sportiv-viitorul2017-pascani

Dacă dorești să depunem noi acest formular la Administrația Financiara, în numele tău, poți să îl scanezi și să ni-l trimiți prin mesaj privat pe pagină sau pe e-mail la: ifrimradu@yahoo.com, acsviitroul2017pascani@yahoo.com  

Puteți direcționa 3,5% din impozitul pe venit și daca depuneți DECLARAȚIA UNICĂ, completând datele Asociației (ASOCIAȚIA CLUB SPORTIV VIITORL2017 PASCANI , cod de identificare fiscală: 38775080 , IBAN: (RO66BTRLRONCRT0425455601) la CAPITOLUL I , SECȚIUNEA 6 (Susținerea unei entități non profit/unități de cult)

Vă mulțumim!

radu ifrim
January 15, 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published.