CEL MAI BUN CLUB PENTRU COPII DIN MUNICIPIUL PAȘCANI

În urma solicitarilor copiilor din municipiul Pașcani de a face sport, un grup de tineri inimoși s-au unit și au hotărât sa înființeze un club sportiv privat. Astfel în anul 2017, profesorul Ifrim Radu împreuna cu Gabriel Ciopraga și Cristian Menegon au pus bazele unui proiect deosebit și anume au înființat A.C.S. Viitorul2017 Pașcani. Clubul sportiv nou înființat mai multe sectii. Pentru început, noi ne-am gândit sa începem activitatea la acest club pe următoarele sectii : KARTING, TENIS DE MASA, FOTBAL ȘI HANDBAL. Primul pas va fi doar pentru copii, mai precis pentru copiii de la ciclul primar. Clubul nostru vrea sa vina în sprijinul scolilor din municipiul Pașcani.

            Noile direcţii ale reformei în învăţământ se bazează pe descoperirea, orientarea, valorificarea aptitudinilor tinerilor din toate categoriile sociale şi din toate mediile cu talent în ed.fizica şi sport.

Proiectul de buget urmăreşte obţinerea unor performanțe notabile la nivel local, judetean dar mai ales național. Pe această cale se urmăreşte tocmai stimularea potenţialului elevilor, mai ales ca tema mişcare care este una foarte atractiva pentru aceştia, dar și benefică. Prin educație fizică și sport sunt combătute atitudinile rasiste, xenofobe și de excluziune a celor mai puțin dotați fizic și motric.

350 +

Total Matches

25 +

TOTAL TRAINERS

95 +

TOTAL PLAYERS

26 +

TOTAL AWARDS

Team Player

Champion Awards

Match Gallery